Een Websitemannetje voor jouw kekke nieuwsbrieven

Je bent bij mij (Richard) aan het juiste adres voor al jouw nieuwsbrieven. Ik ben beschikbaar als een freelance doener.

Waar ben jij vandaag naar op zoek? Naar een...

Nieuwsbrieven maker Nieuwsbrieven adviseur Lees ook mijn blogs over nieuwsbrieven

Wat ik kan doen voor jou?

Lees hieronder wat ik in detail voor jou kan maken, doen of betekenen.

Mobiel vriendelijke websites

Alle website die ik maak zijn responsive. Dat wil zeggen één website die goed en snel werkt op elke computer, laptop, tablet en smartphone.

Vaak is dit een goedkopere en betere optie dan voor elke devices een aparte website of app te maken. Bovendien maakt het veel eenvoudiger om mee te werken om in de toekomst wijzigingen door te voeren.

Actie pagina's

U heeft snel een website nodig voor marketingactie, of ander doel. Wij kunnen voor u na het afstemmen van de wensen en eisen binnen x tijd de website voor u maken en opleveren. Gegarandeerde tijd.

Uiteraard worden deze actie websites responsive gemaakt.

Applicaties op maat

Bent u op zoek naar specifieke moderne software voor binnen uw bedrijf? Wij kunnen u helpen met het maken van op-maat-software welke direct past bij uw werkwijze.

Wijzigingen aan uw bestaande website

Heeft u al een website maar heeft deze een face lift nodig? Ook dan kunnen wij u verder helpen.

Advies en second opinion

Heeft u al een website maar u wilt deze toch een keertje tegen het licht houden? Bij ons bent u aan het goede adres. Wij controleren dan diverse zaken van design tot werking.

Standaard software pakket uitleveren

Als u specifieke wensen heeft die vervuld kunnen worden met standaard software dan kunnen wij deze voor u installeren op een server naar keuze en daarna de software gebruiksklaar maken.

Trainingen

Wij beschikken over veel kennis van standaard software. Deze delen wij graag met de wereld.

Sociale media en internetmarketing

Wij zijn zeer bekend en zeer bedreven met sociale media en internetmarketing. Wij kunnen u ondersteunen bij het promoten van uw nieuwe / bestaande campagnes bij uw doelgroep.

Vrijwilligerswerk

Heeft u weinig of geen geld voor nieuwe software maar heeft uw bedrijf het wel echt nodig? Ook dan kunnen wij u verder helpen. Eens per twee maanden vervullen wij deze vrijwilligersrol.

Wat we hebben gemaakt in het verleden

Hieronder een lijst van webzaken die we in het verleden voor anderen hebben gedaan.

Een blog voor duinmayer.nl

Een blog gebaseerd op open source systeem bolt.cm. Een flat file CMS er is geen extra database nodig.

Bezuinigendoejezo.nl

Website waar producten verkocht kunnen worden, in dit geval een e-book. Template is op maat gemaakt door ons. Diverse aanpassingen aan wordpress en de gebruikte plugin.

Neem contact op met ons

Klik op "Stel hier uw vraag!" rechtsonder. U kunt dan gelijk chatten met een medewerker van Websitemannetje. We zullen (mits online) nagenoeg direct reageren op uw vraag.

Als er geen medewerker online is dan kunt u via hetzelfde formulier een e-mail naar ons sturen. Hier zullen we binnen 2 werkdagen een reactie opsturen.


Volg ons ook op...

Op onderstaande websites houden wij u op de hoogte van ons meeste recente nieuws, blogs, websites, applicaties en nog veel meer.